Returbetingelser

Returbetingelser

Hos os er du altid velkommen til at fortryde et køb, du har 30 dage fra dagen efter du har modtaget din pakke.

Hos Repose Cph har vi forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig at returnere en ordre. Vi har derfor valgt en labelfri løsning for dig, så det eneste du skal gøre er at kontakte os, så sender vi en QR kode du skal vise i den pakkeshop hvor du afleverer din pakke. Pakkeshoppen vil sørge for at printe en returlabel til dig som sættes på pakken. Bemærk at hvis du vælger denne løsning vil 29kr blive fratrukket det beløb du får tilbagebetalt for de varer du sender retur. Du er også velkommen til selv at købe returfragten, her vil vi selvfølgelig ikke modregne beløbet, og du vil få det fulde beløb refunderet. Såfremt du vælger at sende retur på egen bekostning bemærk da, at forsendelsen er på eget ansvar og at vi derfor anbefaler forsikret pakke og at vi ikke modtager returpakker sendt til pakkeshop efter pr. efterkrav.

Vores returadresse er: Filmtorvet 68, 3500 Værløse. ATT Repose Cph

Følg blot disse 3 steps for en hurtig returnering:

1. Pak din vare/varer forsvarligt i en kasse eller pose. Det er vigtigt at varen har originalt prismærke på.

2. Sæt den returlabel du får udleveret i pakkeshoppen ovenpå det gamle såfremt du bruger samme  forsendelsespose til at returnere

3. Aflever din pakke i din pakkeshop. Bemærk en returnering koster 29 kr som vil blive fratrukket dit udestående beløb.

Det er vigtig for os at forbedre os, og du bedes derfor udfylde den vedlagte returformular. På denne måde hjælper du os med at få indsigt i vores produkter hvorpå vi kan blive bedre til at købe varer der passer til dig.

Har du mistet din returformular kan du printe en ny her 

Refunderingen vil ske inden 14 dage. I de fleste tilfølge i løbet af få dage fra vi modtager din returforsendelse. Du vil modtage en email når din refundering er ekspederet hos os. Husk du kan følge din returpakke via det track and trace du får når du indleverer din returpakke. For at lette ekspeditionen bedes du tjekke din pakkes rejse såfremt du har spørgsmål om hvor langt din refundering er nået.

 

Varens stand ved returnering

Du er velkommen til at prøve varen på. Det er derfor helt okay at bryde den emballage varen er pakket i. Såfremt det er muligt ser vi helst at varen sendes tilbage i den original plastik pose men det er ikke et krav. Varen skal være ubrugt og bære originalt prismærke. Vi forbeholder os retten til at nægte en refundering hvis varen bærer tydelig spor eller tegn på brug såsom pletter, røglugt eller parfume lugt. Varen skal kunne gensælges.

Ombytning

Ønsker du at bytte til anden størrelse eller en anden vare skal du blot anvise dette på din retur seddel. Du kan vælge at få dit udestående udbetalt på et gavekort og slipper hermed for at betale for returfragten på 29kr. Dvs vi betaler for din returnering såfremt du ønsker at bestille en ny vare på ReposeCph. Du bestiller blot den nye vare med dit tilgodehavende beløb. Er varen billigere vil du blot have penge til gode, og er der prisforskel, vil du blive bedt om at betale differencen ved kassen. Du er selvfølgelig altid velkommen til at fortryde senere og få udbetalt dit tilgodehavende mod det oprindelige returgebyr på 29kr.

Reklamation

Har du en reklamation skal du kontakte os på vores e-mail adresse kontakt@reposecph.dk, med et billede af reklamationen samt uddybende beskrivelse af fejlen samt ordrenummer, så vil vi hjælpe dig videre herfra. Ifølge købeloven har du 2 år til at reklamere over en vare købt hos os. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Såfremt din reklamation bliver godkendt og vi ønsker den retur vil du modtage et returlabel på email som du skal sætte på din pakke. Din refundering vil være tilbagebetalt inden 14 dage. Vi yder ikke reklamation på mistet perler, pailletter og sten ved brug og kan i nogle tlfælde ikke blive godkendt som reklamation. 

Reklamationer sendes til Filmtorvet 68, 3500 Værløse. ATT Repose Cph. Vi modtager kun pakker som er godkendt til at blive sendt retur